Висвітлення фольклористичної діяльності Івана Манжури на сторінках «Киевской старины» - Кучинський, М. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Мета цієї статті — висвітлити лише одне з питань, що входить в широку проблему вивчення матеріалів «Киевской старины». Йдеться про відображення фольклористичної діяльності Івана Манжури на сторінках «Киевской старины», оскільки дане питання повністю не розв’язане.