До 60-річчя з дня народження Віктора Косаківського (Народна творчість та етнологія, 2022)
Колектив Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України щиро вітає колегу зі знаковою віхою творчого та наукового життя, пишається тісною з ним співпрацею, що проявлена в низці дослідницько-видавничих проєктів. Високо оцінюючи вагомі науково-педагогічні здобутки Віктора Афанасійовича Косаківського та тісну дружбу з нашим Інститутом, щиро зичимо шановному ювілярові мирного неба над головою, щедрої долі на добре здоров'я та довгі роки щасливої й успішної праці на благо рідної України!