Конкурс відкриває таланти - Гриб, А. (Народна творчість та етнографія, 1992)
У Тернопільському краєзнавчому музеї відбулася виставка творів самодіяльних художників та майстрів народного декоративно-прикладного мистецтва як заключний тур обласного конкурсу на кращий твір, присвячений ювілею видатного художника-земляка Леопольда Івановича Левицького. У ній взяли участь 63 автори. Найкраще були представлені м. Тернопіль і райони — Бережанський, Бучацький та Кременецький.