Тютюнниківська конференція - Будівський, П. (Народна творчість та етнографія, 1992)
4—5 грудня 1991 року в Луганському педінституті ім. Т. Г. Шевченка відбулася республіканська науково-практична конференція, присвячена 60-річчю від дня народження видатного українського письменника, лауреата премій імені Лесі Українки та Тараса Шевченка — Григора Михайловича Тютюнника.