Корисний посібник з фольклористики та етнографії - Ковальський, М. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книгу: Охомуш К. А., Сузько А. Т. Архаїчні елементи народної духовної культури степової України. Дніпропетровськ, 1992.— 104 с. Архаїчна духовна культура (рудименти язичества) степової України майже не вивчались. Автори рецензованого посібника роблять спробу дослідити деякі елементи архаїчної духовної культури (обряди, повір’я, ритуальні дії) цього регіону. Відповідний матеріал для цього був зібраний студентами Дніпропетровського університету в 1979—1982 рр. анкетним способом за спеціальною програмою Інституту слов’янознавства і балканістики.