Наукові обрії Артистида Вірсти - М. С. (Народна творчість та етнографія, 1992)
70 років від дня народження Артистида Вірсти. Редакція журналу «Народна творчість та етнографія» зичить йому козацького здоров’я та невичерпної творчої наснаги в ім’я розвитку української музичної культури.