Ювілей визначного українського вченого - Ф. О. (Народна творчість та етнографія, 1992)
У січні 1992 року минуло 70 років з дня народження Аркадія Іларіоновича Жуковського — професора Сорбонни і Паризької Національної школи східних мов і цивілізацій, директора Європейського відділу Наукового Товариства імені Шевченка, довголітнього редактора і організатора видання «Енциклопедії Українознавства».