Лауреат Шевченківської премії хор ім. Олександра Кошиця - Гуць, М. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Серед десяти цьогорічних лауреатів Державної премії України ім. Т. Шевченка є і хорова капела ім. О. Кошиця з Канади.