Нові дослідження фольклору слов’янських народів про другу світову війну - Пазяк, Н. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книги: Художня культура країн Східної та Південної Європи в боротьбі проти фашизму. К.: Наук, думка, 1990.— С. 8—89; Федосик А. С. Партизанская быль не забыта. Менск: Навука і тэхніка, 1990.— 160 с.