З пам’яток історичної думки України - Артюх, Л. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Бібліотека «Пам’ятки історичної думки України» поповнилась ще однією книгою: «Українці: народні вірування, повір’я, демонологія» (Київ, 1991), а ми дістали можливість користуватися тими творами видатних етнографів, фольклористів, письменників другої половини XIX — першої половини XX століть, що давно стали раритетами.