Бережімо народні таланти України - Ганжа, П. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Виступ голови Республіканської комісії народного мистецтва Спілки художників України Петра Ганжі на І з'їзді художників, що відбувся 7—8 квітня 1992 р. в Києві.