Круглий стіл з проблем зимової обрядовості - Рутковська, О.; Дунай, К. (Народна творчість та етнографія, 1992)
З метою відродження і збереження обрядової спадщини, глибшого знайомства з локальною народною традицією Український центр народної творчості Міністерства культури, Всеукраїнське товариство «Просвіта» ім. Т. Г. Шевченка, Українське товариство охорони пам’яток історії та культури у січні провели в Чернівцях огляд виконавців традиційних зимових обрядів Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької, Чернівецької областей.