Вітання ювілярові (Народна творчість та етнографія, 1992)
Відомому українському поетові-пісняреві, знавцеві і пропагандистові кобзарського мистецтва та народного епосу Олексі Яковичу Ющенку виповнилося сімдесят п'ять років.