Вечір пам'яті Надії Суровцової-Олицької - Калюжний, Д. (Народна творчість та етнографія, 1992)
У березні в Уманському міському Будинку культури імені Ю. Смолича відбувся вечір, присвячений 96-й річниці від дня народження визначної української громадської діячки, письменниці Надії Віталіївни Суровцової-Олицької.