З глибин народного досвіду - Стельмащук, Г. (Народна творчість та етнографія, 1992)
Рецензія на книгу: Болтарович 3.Є. Народна медицина Українців. К.: Наук. думка, 1990.—-230 с. Монографія 3. Є. Болтарович написана на високому науковому рівні. Вона доповнить, розширить діапазон знань про традиційно-побутову культуру не тільки українців, але і всіх слов’янських народів.