Унікальний фонографічний каталог - Черкашина, Л. (Народна творчість та етнографія, 1993)
Завдяки колекціонерській та дослідницькій роботі Анатолія Івановича виник унікальний каталог. Останній має назву «Голоси, збережені грамплатівкою» (36. дискографій 1899—1917 рр.). Існує у машинописному варіанті й досі ще не був опублікований. Для пояснення особливостей каталогу або ж дискографії звернемо увагу на те, що це систематизований опис грамофонних записів митця з усіма необхідними даними: назвами творів, датами запису на платівку, назвами грамофонних фірм, що їх випускали тощо.