Книжка про митців Буковинського Прикарпаття - Гуць, М. (Народна творчість та етнографія, 1993)
Наприкінці минулого року вийшла у світ цікава книжечка з краєзнавства «Літературно-мистецька Вижниччина». Автором її є активний громадсько-культурний діяч, голова Вижницького районного об’єднання товариства Просвіта ім. Тараса Шевченка, краєзнавець і фольклорист Михайло Іванюк. У зверненні до читачів він пише: «У ваших руках невеличка за обсягом книжечка. Та увібрала вона в себе відомості про людей, котрі своєю працею, своєю творчістю увічнили в усіх світах й епохах Буковинське Підкарпаття. Бо ж славна Вижниччина не лише стрімкими плаями й гомінкими водограями, а насамперед талановитими, працьовитими й співочими нашими краянами.