Народні пісні з архіву Дмитра Яворницького - Іваницький, А. (Народна творчість та етнографія, 1993)
Рецензія на книгу: Українські народні пісні, записані Д. Яворницьким. Пісні та думи з архіву вченого. К., 1990.—300 с.