70-річчя від дня народження Миколи Кугутяка (Народна творчість та етнологія, 2022)
27 жовтня 2022 року знаному українському історику, етнологу, доктору історичних наук, професору, декану факультету історії, політології і міжнародних відносин Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Миколі Васильовичу Кугутяку виповнилося 70 років! Наукова спільнота Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України щиросердно вітає шановного ювіляра із цією важливою віхою життєвого шляху та творчої кар’єри. Щиро бажаємо шановному ювілярові мирного неба над головою, міцного здоров’я, довголіття, невичерпної енергії, подальшої натхненної творчої діяльності на благо України та утвердження цінностей вітчизняної науки і культури.