Музиченко Степан Михайлович (Народна творчість та етнографія, 1993)
12 березня передчасно пішов з життя Степан Михайлович Музиченко, невтомний працівник на ниві української культури — художник, журналіст, мистецтвознавець, етнограф, відповідальний секретар журналу «Народна творчість та етнографія».