Дмитро Павличко (Народна творчість та етнологія, 2023)
29 січня – у день пам’яті Героїв Крут – на 94-му році життя помер класик сучасної української літератури, яскравий Поет і почесний Громадянин, співавтор Декларації про державний суверенітет України Дмитро Васильович Павличко. Світла пам’ять і Царство Небесне! З глибоким сумом висловлюємо співчуття рідним, друзям, колегам Дмитра Васильовича.