До 100-річчя з дня народження Петра Лінтура (1909–2009) - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнографія, 2009)
Ім’я видатного фольклориста, літературознавця, педагога, громадського та культурного діяча Петра Васильовича Лінтура широко відоме не лише в Україні, а й за її межами, у багатьох європейських країнах.