[Рецензія] Глушко М. Народознавчі студії в Науковому товаристві імені Шевченка (1895–2020). Статті та матеріали. Львів, 2022. 664 с. - Мушкетик, Л. (Народна творчість та етнологія, 2023)
Книга Михайла Глушка є ґрунтовним, фаховим, дуже компетентним історіо-графічним виданням, що дозволяє краще усвідомити, зрозуміти роль і важливість першої української народної академії наук у минулому й сьогоденні, зокрема такої її важливої ланки, як народознавство, яке репрезентували непересічні особистості, розуміючи його цінність і значення для розвитку української науки та культури, усього суспільства загалом.