Перша ластівка - Євсеєв, Ф. (Народна творчість та етнографія, 1993)
Рецензія на книгу: Фольклор українці поза межами України. Збірник статей.— К., 1992.— 190 с. Книга справляє приємне враження широким спектром досліджуваних проблем, методом їх розробки, вдалим компонуванням, що дозволяє поступово увійти в коло питань, які постають при вивченні фольклору українського зарубіжжя.