«Історія Гуцульщини» Чікагського видання - Селівачов, М.; Кравченко, Я. (Народна творчість та етнографія, 1993)
Рецензія на книги: Микола Домашевський, д-р економ, наук. Історія Гуцульщини (томи II—III.— Чікаго: Гуцульський дослідний інститут.— Т II (1985).— 507 с.; т. III (1986).—441 с. Відомий українознавець, професор Вашінгтонського д. к. та Іллінойського університетів д-р Джеймс Мейс, автор передмови до «Історії Гуцульщинн», назвав її «неоціненним внеском для нашого розуміння однієї з найчарівніших етнічних груп, які витворила за всі віки Європейська цивілізація».