Вітаємо славетного дослідника з Прикарпаття (Народна творчість та етнологія, 2023)
Колектив ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України й наукова спільнота етнологів та антропологів України уклінно вітає видатного дослідника з Прикарпаття, професора Володимира Великочого зі знаменним ювілеєм. Інститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України засвідчує глибоку шану та повагу іменинникові, щиро пишається тісною і результативною співпрацею з Володимиром Степановичем та покладає надію на розширення горизонтів спільної діяльності на благо української науки! Зичимо дорогому ювілярові міцного здоров’я, творчого довголіття й невичерпних життєвих сил на славу вітчизняної гуманітаристики! Многії, щасливії літа Вам!