Нам би такі умови! Довідник про руснаків Сербії - Мушинка, М. (Народна творчість та етнографія, 2009)
Рецензія на довідник: Руснаци у Сербії. Інформатор. Видавателє: Национални совит рускей националней меншини, Завод за културу войводянских Руснацох, Видавництво «Руске слово». – Одвичателна редакторка Єлена Перкович. – Руски Керестур, 2009. – 144 стор. Публікація розміщена й у інтернеті: www.rusin.rs. Етнонім «руснак» у Сербії (на відміну від Словаччини) не має пейоративного характеру. Цей етнонім вживається паралельно з етнонімом «русин», рідше – «русин-українець».