Похорон кобзаря Чуприни (Народна творчість та етнографія, 1993)
У понеділок, 10-го травня, культурна громада Канева попрощалась з людиною, без якої важко уявити Тарасову гору останніх двох десятиліть. Після хвороби, на 86-му році життя, в місті Марганці Дніпропетровської області помер кобзар Олексій Сергійович Чуприна.