Микола Сулима (Народна творчість та етнологія, 2023)
Не стало Миколи Матвійовича Сулими, видатного історика літератури, академіка НАН України, доктора філологічних наук, професора, багатолітнього заступника директора Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка та завідувача відділу давньої української літератури цієї установи. Наша довічна подяка й шана прекрасній людині, великому вченому, організатору наукової роботи Миколі Сулимі! Вічна пам’ять і Царство Небесне!