Проєкт «Усні історії українських біженок у Європі» - Коваль-Фучило, І. (Народна творчість та етнологія, 2023)
Авторка надає інформацію про проєкт «Усні історії українських біженок у Європі», який розпочався у квітні 2023 року в Лодзькому воєводстві Республіки Польща. Стимулом для виникнення ідеї проєкту стало спостереження за українськими громадянами, які через війну стали внутрішньо переміщеними особами в Україні й особами з тимчасовим захистом у Європі: люди готові були ділитися своїми історіями; вони хотіли, щоб їхні розповіді почули.