Життя, віддане науці (Народна творчість та етнологія, 2023)
7 жовтня 2023 року знаменний ювілей відзначає Дмитро Власович Степовик – високоповажний в Україні та за її межами вчений, професор, доктор трьох наукових ступенів (з філософії, мистецтвознавства, теології), член-кореспондент НАН України, академік АН вищої школи України. Шановний ювіляре! З глибокою повагою до Вас прийміть від колективу ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України найщиріші побажання міцного здоров’я, життєвих сил і творчої енергії, захопливих тем для дослідження. Нехай Господь благословляє Вашу благородну подвижницьку працю на многії та благії літа!