XXIII міжнародна наукова зустріч славістів у дні Вука - Микитенко, О. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Актуальним проблемам — «Модерне у прозовому дискурсі сербської літератури XX ст.» та «Стилістичні аспекти вивчення сербської мови» — була присвячена традиційна XXIII міжнародна наукова зустріч славістів, що відбулася 14—19 вересня 1993 року у Белграді, Новому Саді та Тршичу.