Цінне культурологічне видання - Слободянюк, П. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Рецензія на книгу: Бичко А. К. та ін. Теорія та історія світової і вітчизняної культури. Курс лекцій - К.: Либідь. І992.— 392 с. «Теорія та історія світової і вітчизняної культури» — навчальний посібник, курс лекцій для студентів вищих навчальних закладів. Зазначимо відразу — видання надзвичайно необхідне і цінне як систематизований, науково обґрунтований матеріал у вакуумі аналогічної літератури. Це одна з перших ластівок серед навчальних посібників з питань теорії та історії світової та вітчизняної культури, що є помітним науково-культурологічним явищем.