Народне і професіональне мистецтво - Дубравін, В. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Рецензія на книгу: Фольклор та професіональне мистецтво. Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції. Ніжин, 1992.— 134 с.