Новознайдений фрагмент іконостасу Успенського собору Києво-Печерської лаври - Пархоменко, І. (Народна творчість та етнографія, 1994)
У фондах Державного музею українського образотворчого мистецтва було виявлено частину різьбленого іконостасу Успенського собору Києво-Печерської лаври. Вісім різьблених картушів овальної форми вражають філігранною майстерністю деталей орнаментики, вишуканим смаком, насиченістю різьблення періоду зрілого барокко, динамікою форм.