Гармонія ліній та фарб... (Народна творчість та етнологія, 2024)
У 2023 році відзначила свій ювілей наукова співробітниця відділу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, кандидатка мистецтвознавства Оксана Василівна Ламонова. Сьогодні пані Оксана є однією з найактивніших дослідниць українського мистецтва, насамперед графіки, другої половини ХХ ст. та критиків художніх явищ сучасності. Нехай же доля буде щедрою до Вас, шановна Оксано Василівно, на приємні дарунки та успішні звершення! Довгих і щасливих Вам років, міцного здоров’я і творчого натхнення!