«… На хвилі чесності з собою і світом» (Народна творчість та етнологія, 2024)
3 січня 2024 року своє 50-ліття відсвяткувала енергійна дослідниця й популяризаторка академічних учень Марина Володимирівна Олійник – кандидатка історичних наук, наукова співробітниця відділу «Український етнологічний центр» Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України. Професійні й творчі досягнення нашої колеги – це синергія системної та кропіткої праці, уміння захоплюватися справою, якою займаєшся, і здатність насолоджуватися процесом дослідження так само, як і результатом. Кожен ювілей – це час озирнутися на те, що зроблено, і намітити подальші кроки. Тож бажаємо дорогій іменинниці й далі так само впевнено йти життєвою дорогою, майстерно вишиваючи її вишуканими взорами. З роси та з води Вам!