Правдивість і щедрість як кредо в науці та житті (Народна творчість та етнологія, 2024)
Цього року свій ювілей святкує наукова співробітниця відділу образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України, відома дослідниця декоративного мистецтва Людмила Вікторівна Сержант. Побажаємо Людмилі Вікторівні подальших успіхів у науковій діяльності та в особистому житті!