Знаходити радість життя (Народна творчість та етнологія, 2024)
15 січня 2024 року відзначила славний ювілей відома українська музикознавиця Ірина Михайлівна Сікорська. Життєвий і науковий шлях Ірини Михайлівни понад тридцять років пов’язаний з Інститутом мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України. Життєвє кредо І. Сікорської – знаходити радість у безмежності проявів життя, не зупинятися на досягнутому – надихає всіх навколо неї. Шановна Ірино Михайлівно! Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, життєвих і творчих сил! Божого благословення Вам на дослідницькому шляху на многії та благії літа!