Пам'яті найстарішого кобзаря України Георгія Ткаченка. Репертуар Г. К. Ткаченка - Селівачов, М. (Народна творчість та етнографія, 1994)
11 грудня на 96 році життя упокоївся Георгій Кирилович Ткаченко. Найстаріший український художник, архітектор, бандурист і автор нашого журналу.