Нарада фольклористів-музикознавців - Єфремова, Л.; Шекіта, Л. (Народна творчість та етнографія, 1994)
17—19 листопада 1993 р. у Київському державному інституті культури відбувся Другий Всеукраїнський науково-практичний семінар викладачів музичного фольклору.