Етнокультурні стереотипи та поняттєві маркери адаптації традиційних житлових і підсобних будівель в екосистемі білорусів і сусідніх народів - Мілюченков, С. (Народна творчість та етнографія, 2009)
In article the research concept is propounded, features of tradition housing and barns in ecosystem of Byelorussians and neighbouring nations are analyzed. У артыкуле разгледжываецца канцэпцыя даследавання, аналізуюцца іх асаблівасці ў беларусаў і суседніх народаў.