Письменник, пісняр, фольклорист - Полєк, В. (Народна творчість та етнографія, 1994)
До 50-річчя від дня народження Степана Пушика. Свій полудень віку Степан Пушик — письменник, пісняр, фольклорист і перекладач зустрічає у повноті творчих пошуків і досягнень. Тож з роси і води Вам, дорогий ювіляре!