Формування міського громадського простору по-європейськи - Юрченко, В. (Народна творчість та етнологія, 2019)
Рецензія на книгу: Ґел Йен. Міста для людей: науково-популярне видання / пер. з англ. О. Любарської. Київ : Основа, 2018. 304 с.