Академічна інтерпретація повсякденних ручних практик по-британськи - Литвинчук, Н. (Народна творчість та етнологія, 2019)
Рецензія на книгу: Turney J. The Culture of Knitting. Bloomsbury : Berg Publishers, 2009. 288 p.; Тёрни Дж. Культура вязания / пер. с англ. Е. Кардаш. Москва : НЛО, 2017. 460 с.