Національна ідентичність: між громадянською релігією та культурною компетентністю - Дєдуш, О. (Народна творчість та етнологія, 2019)
Рецензія на статтю: Nyitray V.-L. Here, There and (Almost) Everywhere: Civil Religion and Cultural Competency. Frontiers : The Interdisciplinary Journal of Study Abroad. 2018. Vol. 30, Issue. 1. P. 42-55.