Виставка витинанок Наталі Сташкевич - Косицька, З. (Народна творчість та етнологія, 2019)
У Полтавському художньому музеї (галереї мистецтв) імені Миколи Ярошенка 25 січня 2019 року було відкрито виставку робіт Наталі Сташкевич «Незвичайність звичайного паперу». Майстриня раніше вже представляла авторські витинанки на персональних виставках (понад 10). Цього разу відвідувачі ознайомилися з творами значних розмірів: «Квітка бажання» (2018 р.), серія робіт «Новорічні мрії» (2018 р.) та інші.