Кароєва Т. Історія має право сподіватися від міста Вінниці блискучого майбуття… : монографія. Вінниця : Нілан-ЛТД, 2018. 204 с.; Гон М. Równe: обриси зниклого міста. Рівне : Волинські обереги, 2018. 196 с. - Іванчишен, В. (Народна творчість та етнологія, 2019)
Рецензія на книги: Кароєва Т. Історія має право сподіватися від міста Вінниці блискучого майбуття… : монографія. Вінниця : Нілан-ЛТД, 2018. 204 с. та Гон М. Równe: обриси зниклого міста. Рівне : Волинські обереги, 2018. 196 с.