Кульбеда Д. Мотольський словник / уклад. М. Кульбеда, А. Скащук, В. Місіюк. Мінск : Смэлтак, 2018. 136 с. - Бідношия, Ю. (Народна творчість та етнологія, 2019)
Рецензія на книгу: Кульбеда Д. Мотольський словник / уклад. М. Кульбеда, А. Скащук, В. Місіюк. Мінск : Смэлтак, 2018. 136 с.