Пам’яті дослідника фольклору Олександра Правдюка - Єфремова, Л. (Народна творчість та етнографія, 1994)
Пішов з життя видатний український вчений- фольклорист, збирач та пропагандист фольклору, доктор мистецтвознавства, провідний науковий співробітник-консультант Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України, член Вчених рад по захисту кандидатських та докторських дисертацій Олександр Андрійович Правдюк.